ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

H διαρκης αναζητηση, μας οδηγησε στον καινοτομο σχεδιασμο ενος νεου ρομποτικου μηχανηματος για ακομη καλυτερη αποτελεσματικοτητα της σφουγγαριστρας.

Νέοι στόχοι, νέες επενδύσεις!
Στην παραγωγή σφουγγαρίστρας και σφουγγαριού διαθέτουμε τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα.
Η συσκευασία για προωθητικές ενέργειες είναι ο νέος τομέας που φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αποτελείται από 5 μηχανές οριζόντιας συσκευασίας τύπου flowpack, 2 αυτόματες μηχανές παραγωγής σφουγγαρίστρας και 2 μηχανές συσκευασίας με συρρικνούμενο υλικό.
Με καλή συνεργασία και διάθεση πάντα για περαιτέρω επένδυση, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε τεχνογνωσία, φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.
Ο βασικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων είτε αφορά στην κατασκευή είτε τη συσκευασία. Η προστασία ευαίσθητων δεδομένων των πελατών κατά την παραγωγή είναι πάντα πρώτο μας μέλημα!

Προτείνουμε πάντα νέες ιδέες για την εξέλιξη των προϊόντων σας!
Θέλοντας να βρισκόμαστε συνέχεια ένα βήμα μπροστά, προσπαθούμε πάντα να κοιτάζουμε τις δυνατότητες που έχει ένα προϊόν, πώς μπορεί δηλαδή να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό. Στις συνεργασίες μας δεν μένουμε απλά στο ζητούμενο του πελάτη, αντιθέτως, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας, προτείνουμε νέες ιδέες για την εξέλιξη των προϊόντων.
Αυτή η διαρκής αναζήτηση μάς οδήγησε στον καινοτόμο σχεδιασμό ενός νέου ρομποτικού μηχανήματος για ακόμη καλύτερη αποτελεσματικότητα της σφουγγαρίστρας. Μια σχεδιαστική καινοτομία που αυτή τη στιγμή μόνο το brand σφουγγαρίστρας που παράγουμε έχει, δίνοντας έτσι ένα τεράστιο πλεονέκτημα στον πελάτη μας και μία ευκαιρία για μεγαλύτερες πωλήσεις και νέα έσοδα.

Είμαστε πάντα έτοιμοι για νέες προκλήσεις στην καινοτομία. Η επένδυση για ένα ακόμα πιο ποιοτικό προϊόν είναι πάντα ο στόχος μας!

Scroll to top