ΙΣΤΟΡΙΑ

Η παραγωγη αρχισε με 200 τεμαχια την ημερα και οι συνεργασιες με πολλα καταστηματα και αλυσιδες ανα την Ελλαδα δεν αργησαν να ερθουν!

Νικόλαος Μέμμος. Από έμπορος… εργοστασιάρχης!

Στο τέλος της δεκαετίας του ’70 ο Νικόλαος Μέμμος ξεκινά την επιχειρηματική του δραστηριότητα στα είδη οικιακής χρήσης. Εμπορεύεται σφουγγάρια, γάντια, μανταλάκια και άλλα είδη, ώσπου σταδιακά γίνεται αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών. Η φιλοδοξία του όμως δεν σταματά στην πρώτη επιτυχία… Έτσι, το 1981, αποφασίζει να μπει ενεργά στην παραγωγή και να στεγάσει τις καινούριες του δραστηριότητες σε μεγαλύτερο χώρο.
Το πρώτο εγχείρημα: Η κατασκευή σφουγγαρίστρας!
Η συνέχεια δικαίωσε πλήρως τον ιδρυτή της εταιρείας. Η παραγωγή άρχισε με 200 τεμάχια την ημέρα και οι συνεργασίες με πολλά καταστήματα και αλυσίδες ανά την Ελλάδα δεν άργησαν να έρθουν!
Μέσα σε μία δεκαετία η εξέλιξη της εταιρείας ήταν ραγδαία. Η επιβράβευση για την ποιοτική και σοβαρή εργασία της ήρθε το 1992 όταν η μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία στην Ελλάδα, στον χώρο των βοηθητικών ειδών καθαρισμού, της ζήτησε να αναλάβει την παραγωγή σφουγγαρίστρας για το καλύτερο brand που υπάρχει εδώ και χρόνια στον ελλαδικό χώρο. Μια συνεργασία που κρατάει μέχρι τώρα, ακλόνητη και με συνεχείς επενδύσεις ως προς τη βελτίωση του προϊόντος.

Η επιτυχία της δεύτερης γενιάς

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τους δύο γιους του Νικολάου Μέμμου, τον Γιώργο με οικονομικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και τον Ηλία με σπουδές ηλεκτρολογίας στο ΤΕΙ Πειραιά.
Μετά το 2000 και οι δύο σκέφτονται, δημιουργούν και δραστηριοποιούνται ενεργά μέσα στην εταιρεία. Η πρώτη, βασική και με πολλά οφέλη, εξέλιξη μετά την είσοδό τους ήταν η επέκταση της συνεργασίας με την κυρίαρχο στον χώρο πολυεθνική εταιρεία, που αφορούσε πλέον εκτός της σφουγγαρίστρας, την παραγωγή σφουγγαριού και σπογγοπετσέτας. Ξανά, άλλη μία μεταφορά των δραστηριοτήτων κρίθηκε αναγκαία, αυτή τη φορά σε χώρο 1500 τ.μ. στη Μάνδρα Αττικής.
Στη συνέχεια και μέχρι τώρα, που πλέον η δεύτερη γενιά έχει αναλάβει ολοκληρωτικά την εταιρεία, οι εξελίξεις δεν σταματούν. Με φιλοδοξία για νέες συνεργασίες, νέες προκλήσεις και επιτυχίες, σε μία εταιρεία με 35 χρόνια ανοδική πορεία!

Η εταιρία διαθέτει ISO 9001: 2015

Δείτε εδώ το πιστοποιητικό ISO

Πολιτική ποιότητας της εταιρίας

Scroll to top